Wilt u uw Adobe Muse website om laten zetten naar WordPress omdat de ontwikkeling van Adobe Muse binnenkort stopt? Of omdat u meer flexibiliteit of functionaliteiten wilt dan Adobe Muse u biedt, zoals bijvoorbeeld een blog?

In Adobe Muse is het namelijk niet mogelijk om een blog aan een website toe te voegen, waar een blog juist een van de sterke kanten van WordPress is. Oorspronkelijk is WordPress namelijk ontwikkelt als een blog systeem en gaandeweg is dit meer een allround CMS (beheersysteem) geworden.

Het omzetten van een Adobe Muse website naar WordPress kan in de meeste gevallen binnen twee weken gerealiseerd worden. De nieuwe website wordt op een aparte folder op uw webhosting ontwikkelt, waardoor de huidige website gewoon online blijft staat totdat de nieuwe website klaar is. De nieuwe website wordt tijdens de ontwikkeling afgeschermd, zodat deze niet door derden te bekijken is.

Voordelen WordPress

  • WordPress kost niets
  • Erg gebruiksvriendelijk. WordPress is gemakkelijk in gebruik door de heldere en duidelijke structuur van het systeem
  • Eenvoudig te voorzien van extra functionaliteiten. Er zijn zeer veel extra modules te installeren, zowel gratis als betaalde.
  • Standaard al zoekmachines vriendelijk. Door gebruik van een SEO module zijn WordPress websites goed vindbaar in de zoekmachines.
  • In de hele wereld beschikbaar. Hierdoor worden er veel modules ontwikkelt en is er ook erg veel over te vinden online.
  • Goed bijgehouden. WordPress wordt regelmatig voorzien van updates die extra functionaliteiten, optimalisaties en volgt de nieuwste webdesign standaarden
Adobe Muse website om laten zetten naar WordPress

Kosten Adobe Muse website om laten zetten naar WordPress

Het verschilt per website wat het precies kost om deze om te zetten naar WordPress. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het aantal pagina’s, de functionaliteiten die op uw huidige website staan en hoe ingewikkeld het ontwerp is.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen voor het omzetten van uw Adobe Muse website naar WordPress.

Vrijblijvende offerte aanvragen