Wilt u uw Joomla website om laten zetten naar WordPress omdat u de website op een verouderde versie van Joomla draait, u tegen de limieten van Joomla aan loopt of omdat u behoefte heeft aan een intuïtiever beheersysteem? Laat uw website dan door ons omzetten naar WordPress.

De leercurve van Joomla is vrij stijl, waardoor het CMS Joomla door veel gebruikers als moeilijk te gebruiken wordt ervaren. Ook is de flexibiliteit van Joomla websites wat beperkter ten opzichte van WordPress websites. Omdat WordPress in tegenstelling tot Joomla door een grote en actieve groep ontwikkelt wordt gaat deze ontwikkeling erg snel. Regelmatig worden er nieuwe functionaliteiten en optimalisaties aan WordPress toegevoegd.

Wanneer u uw website om laat zetten naar WordPress blijft uw huidige website gewoon online staat tot het moment dat de nieuwe website klaar is. Op dat moment wordt er een back-up van de huidige website gemaakt en wordt de nieuwe website op de plaats van de dan oude Joomla website geplaatst.

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe WordPress website zal deze nog niet voor derden te bekijken zijn, alleen voor ingelogde gebruikers. Zodra een groot deel van de website gereed is zullen de inloggegevens aan u verstrekt worden.

De voordelen van WordPress op een rijtje

  • WordPress is kosteloos te gebruiken
  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem. WordPress is
  • Eenvoudig te voorzien van nieuwe functionaliteiten. Er zijn duizenden (betaalde en gratis) uitbreidingen voor WordPress beschikbaar
  • WordPress websites scoren standaard al goed qua SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • Gemakkelijk uit te breiden. Er zijn heel erg veel plugins beschikbaar om de functionaliteiten van WordPress uit te breiden
  • WordPress wordt over de gehele wereld gebruikt. Hierdoor is er zeer veel informatie over WordPress en de verschillende plugins te vinden
  • Regelmatig geüpdatet. Er worden regelmatig updates aan WordPress en de meeste plugins uitgebracht die nieuwe functionaliteiten, extra beveiliging en meer bieden
Joomla website om laten zetten naar WordPress

Kosten Joomla website om laten zetten naar WordPress

Net als bij een autohandelaar hebben wij eerst uw wensen nodig om u een offerte aan te kunnen bieden voor het omzetten van uw Joomla website naar WordPress.

Neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over de omzetting of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het omzetten van uw Joomla website naar WordPress.

Vrijblijvende offerte aanvragen