Het gezicht van je bedrijf begint bij uw logo. Er zijn bedrijven die kant-en-klare logo’s voor weinig aanbieden. Grote kans dat een ander met hetzelfde ontwerp aan de haal gaat. Ook zijn er bedrijven waar u een “uniek” logo uit het rijtje kunt kiezen, zij hoeven dan alleen uw bedrijfsnaam in te typen. Dit logo is niet gemaakt met u of uw bedrijf in gedachten. Juist het unieke en persoonlijke aspect van een logo, maakt het zo bijzonder. Wij bespreken met u uw visie, diensten of producten en uw doelgroep, zodat wij een passend en op maat gemaakt logo kunnen ontwikkelen.

Veel bedrijven zijn zich in het begin niet bewust van het belang van een goed logo. En nu durven ze het logo niet meer aan te passen, want dat is toch hun herkenbaarheid. Maar een logo aanpassen, hoeft niet te betekenen dat het onherkenbaar wordt. Wij optimaliseren uw logo, waardoor het uw doelgroep meer aanspreekt en weer helemaal bij de tijd is.

Logo ontwerp bij PIM! Webdesign

Werkwijze

1. Uw wensen

Allereerst zullen wij met u bespreken wat uw exacte wensen zijn. Wat wilt u graag gerealiseerd zien? En wat is het doel van bijvoorbeeld de website of de brochure. Of met welke activiteiten wilt u gaan starten en heeft u specifieke wensen omtrent het logo? Er wordt uitgebreid stilgestaan bij uw wensen, zodat wij een helder beeld krijgen wat u graag wilt. Of misschien heeft u nog geen duidelijk beeld van uw wensen en laat u ons het creatieve deel ontwikkelen. Dat is natuurlijk ook mogelijk.

2. Logo ontwerp concept

U ontvangt de eerste conceptvoorstellen na enkele dagen per e-mail, voorzien van commentaar en eventuele aanbevelingen. Bij een omvangrijk project kan dit soms iets langer duren, maar wij brengen u altijd op de hoogte van de voortgang. Na ontvangst maakt u een keuze uit een van de concepten.

3. Feedback

Nadat u een conceptvoorstel gekozen heeft, zullen wij in overleg en samenspraak het concept verder uitwerken tot een definitief ontwerp.

4.Definitief ontwerp

Alleen wanneer we beiden tevreden zijn over het ontwerp van uw nieuwe logo zullen wij u het definitieve ontwerp toesturen. Wij zorgen ervoor dat u het logo ontwerp ontvangt in de juiste bestandsformaten.

Voorbeelden

Uiteraard hebben wij logo’s in ons portfolio. Neem eens een kijkje!

Wat kost het om een logo door PIM! Webdesign te laten ontwerpen?

De kosten van het ontwerpen van een logo zijn afhankelijk van de complexiteit van een logo. De prijs wordt bepaald aan het aantal uren dat wij nodig hebben om het logo te ontwerpen. Wij hanteren hiervoor een eerlijke prijs en werken op een hoog tempo om uw logo te ontwerpen.