Het gezicht van je bedrijf begint bij uw logo. Er zijn bedrijven die kant-en-klare logo’s voor weinig aanbieden. Grote kans dat een ander met hetzelfde ontwerp aan de haal gaat. Ook zijn er bedrijven waar u een “uniek” logo uit het rijtje kunt kiezen, zij hoeven dan alleen uw bedrijfsnaam in te typen. Dit logo is niet gemaakt met u of uw bedrijf in gedachten. Juist het unieke en persoonlijke aspect van een logo, maakt het zo bijzonder. Wij bespreken met u uw visie, diensten of producten en uw doelgroep, zodat wij een passend en op maat gemaakt logo kunnen ontwikkelen.

Veel bedrijven zijn zich in het begin niet bewust van het belang van een goed logo. En nu durven ze het logo niet meer aan te passen, want dat is toch hun herkenbaarheid. Maar een logo aanpassen, hoeft niet te betekenen dat het onherkenbaar wordt. Wij optimaliseren uw logo, waardoor het uw doelgroep meer aanspreekt en weer helemaal bij de tijd is.

Professioneel logo laten ontwerpen

Werkwijze

Voorbeelden

Uiteraard hebben wij logo’s in ons portfolio. Neem eens een kijkje!

Wat kost het om een logo door PIM! Webdesign te laten ontwerpen?

De kosten van het ontwerpen van een logo zijn afhankelijk van de complexiteit van een logo. De prijs wordt bepaald aan het aantal uren dat wij nodig hebben om het logo te ontwerpen. Wij hanteren hiervoor een eerlijke prijs en werken op een hoog tempo om uw logo te ontwerpen.

Vraag een offerte aan