PIM! Webdesign is een jong bedrijf uit Hoorn dat is opgericht door Pim Wijbenga. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor webdesign.
Wat begonnen is als: “af en toe een website maken voor vrienden en kennissen”, is geëindigd in een bedrijf gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van WordPress gebaseerde websites.

Persoonlijke aanpak

Door de kleinschaligeid van onze onderneming staat u als klant centraal. Vanaf het begin tot het eind van het proces zult u op de hoogte gehouden worden van onze vorderingen.

Ons doel

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u online dezelfde uitstraling krijgt die u offline ook al heeft. Wij denken actief mee en helpen u om al uw ideeën om te zetten in pasklare en resultaatgerichte oplossingen die aansluiten op uw huisstijl.

Profielfoto Pim Wijbenga

Werkwijze

1. Oriëntatie

We beginnen met een oriëntatiegesprek waarin we al uw wensen en ideeën bespreken.
Misschien heeft u al een goed beeld over wat u precies wilt, of misschien wel helemaal niet. Wilt u zelf teksten schrijven of wilt u gebruik maken van een tekstschrijver? Wilt u zelf uw website gaan onderhouden, of wilt u dit door ons laten doen? Allemaal vragen die van belang zijn, maar waar u in eerste instantie misschien helemaal niet over nagedacht heeft.

De bedoeling van dit gesprek is om een goed beeld te krijgen van uw wensen, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase beginnen we met de ontwikkeling van verschillende ontwerpen voor de website. Hierin is genoeg ruimte om aanpassingen aan de ontwerpen te doen, totdat u tevreden bent!

3. Realisatie

Wanneer alle ontwerpen naar wens zijn gaan we beginnen aan de realisatie. Dit houdt in dat de ontwerpen worden omgezet in een werkende website. In deze fase wordt de website ook voorzien van de uiteindelijke afbeeldingen en teksten.

4. Testen

Wanneer uw website is ontworpen, gerealiseerd en gevuld met content, is het niet geheel onbelangrijk om te kijken of alles naar behoren werkt. Staat alle content op de juiste plaats, werken alle links en wordt de site op verschillende computers juist weergegeven?

5. Oplevering & Nazorg

Wanneer alles naar behoren werkt zal uw website live worden gezet. Uw website is nu zichtbaar voor de rest van de wereld! Het kan natuurlijk altijd zijn dat er onderhoud, wijzigingen of toevoegingen nodig zijn aan uw website. Ook dan blijven we voor u klaar staan.

Meer weten over PIM! Webdesign?

Wij werken aan projecten voor (kleine) bedrijven, particulieren en non-profit organisaties.

Meer weten over PIM! Webdesign? Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op.