Project omschrijving

Bohemien Meubels zijn een enthousiaste groep meubelmakers. Sommige werknemers van hun hebben een beperking, anderen niet.

Zij halen overal afgedankte materialen vandaan die ze hergebruiken. Die zetten ze in om een prachtige, unieke collectie meubels van duurzaam, hoogwaardig materiaal te maken. De meubels zijn ambachtelijk gemaakt en hebben een eigen look.

Door het hergebruiken van materialen levert Bohemien Meubels hun bijdrage aan de verkleining van de afvalberg. Voor de afwerking gebruiken zij milieuvriendelijke producten om mee te werken aan een zo gezond mogelijke leefomgeving.

Bohemien Meubels wil laten zien dat mensen met een beperking ook passie en talent bezitten. En met hun werk een zinvolle en creatieve bijdrage leveren.

Voor Bohemien Meubels hebben wij een webshop ontwikkelt waar zij hun producten op kunnen plaatsen. Alle producten zijn uniek en op maat te bestellen, hierdoor zijn alle prijzen vanaf prijzen. Bij ieder product kan direct een offerte aangevraagd worden.

De website bevat ook een portfolio met daarin eerder gemaakte producten, diverse foto-albums en een contactformulier. Op mobiele apparaten en kleinere schermen werkt de website ook uitstekend, aangezien de website volledig responsive is.