Project omschrijving

De HRman is er voor bedrijven maar zeker ook voor werkzoekenden die bemiddeld willen worden naar een baan of werkenden die een andere uitdaging zoeken of advies willen in hun arbeidsrelatie.

De HRman is, met zijn grote netwerk aan bedrijven en connecties, de ervaren HR professional in West-Friesland. De HRman richt met name op het Midden- en Klein bedrijf, zowel op sterk groeiende als krimpende organisaties.

Voor De HRman hebben wij een website ontwikkelt met behulp van het CMS WordPress. De website is geheel responsive zodat de werking op mobiele apparaten en kleinere schermen ook optimaal is. Alle pagina’s zijn geoptimaliseerd voor Google, zodat ze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnen.

De website bevat diverse pagina’s, waaronder een pagina met vacatures. Op de vacatures pagina worden regelmatig nieuwe vacatures geplaatst. Op de website is het ook mogelijk om direct je cv achter te laten door een formulier in te vullen en het cv te uploaden. De website bevat ook een nieuwspagina met daarop de meest recente berichten van de Facebookpagina van De HRman.

In de zijbalk worden de meest recente tweets van het bedrijf getoond. Op de contactpagina staat een Google Maps kaart en een contactformulier.