Project omschrijving

Als debiteurenbeheerder zorgt Debitan ervoor dat uw uitstaande facturen op tijd worden betaald. Vanuit kantoor of op locatie, richt Debitan zich allereerst op de processen binnen uw onderneming. Door monitoring wordt namelijk, meer dan eens, de reden voor het uitblijven van een betaling achterhaald.

De aanpak die volgt richt zich op het betalen van de openstaande facturen en op het voorkomen van betalingsproblemen in de toekomst. Uiteraard met inachtneming van een goede klantrelatie op de lange termijn. Zo contacteert Debitan uw klanten vanuit uw bedrijfsnaam zodat het klantvertrouwen niet wordt aangetast. Als professionele gesprekspartner gaat Debitan het gesprek aan met uw klant om zo te komen tot een werkbare structurele oplossing. Want ook uw klanten zijn u dankbaar wanneer voor beide partijen een goede constructieve betaaloplossing wordt gevonden.

Voor Debitan Debiteurenbeheer realiseerden wij een website op basis van WordPress. Hierdoor is de website gemakkelijk door de klant zelf te onderhouden.

Ook verzorgden wij de SEO (zoekmachine optimalisatie) van de website.