Project omschrijving

Direct Grasmat is een gediplomeerd bedrijf dat zich richt op het aanleggen van kunstgras en complete tuinaanleg, daarnaast hebben zij verschillende flexibele diensten die ervoor zorgen dat u voor al uw wensen bij hun aan het juiste adres bent.

Direct Grasmat is een flexibel jong bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Door de scherpe prijzen, snelle oplevering in combinatie met gediplomeerde vakmensen zijn zij uw perfecte partner voor ieder stuk(je) kunstgras aan huis of bedrijf.

Direct Grasmat is veelal bezig met het investeren in ergonomisch werken, Zo hebben zij verschillende aanbouwdelen voor onze machines om veel werkzaamheden zo verantwoord mogelijk te kunnen doen. Direct Grasmat werkt veelal machinaal maar ook het oude handwerk gaan zij niet uit de weg. Zij kunnen verschillende werkzaamheden machinaal uitvoeren zoals opsluitbanden stellen, bestrating aanleggen en uitgraven of aanvoeren van zand, grond en grind.

Voor Direct Grasmat hebben wij een website gerealiseerd met meerdere pagina’s. De website bevat ook een berekening om online te berekenen wat het aanleggen van kunstgras kost. Op deze manier kunnen klanten online direct een offerte indienen en een afspraak voor het inmeten inplannen.

De website van Direct Grasmat is uiteraard geheel responsive en geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te verschijnen.