Project omschrijving

Energetische Therapie Amsterdam biedt verschillende trajecten van behandelingen aan gericht op één doel, namelijk jou (terug) op het pad van je bestemming brengen.

Soms gebeuren er dingen in het leven waar je wat hulp bij kan gebruiken. Om helderheid te krijgen, terug in balans te komen, weer gezond te worden of om in aanraking te komen met jouw bron van energie en creativiteit.

Energetische Therapie Amsterdam helpt je daarbij op weg. Of het nou gaat om depressie, een burn-out, gezondheidsklachten, een trauma, een periode van crisis in je leven of om spirituele groei en transformatie; Energetische Therapie Amsterdam is er voor je.

Voor Energetische Therapie Amsterdam hebben wij een WordPress website op maat gemaakt. De website bevat diverse pagina’s, waaronder een pagina met recensies van klanten.

Op de pagina Energetische Therapie en de bijbehorende subpagina’s staat een speciaal menu dat naar de andere pagina’s verwijst.

Door middel van een integratie met Setmore kunnen er eenvoudig afspraken voor verschillende diensten gemaakt worden via de website. Met deze dienst kan de klant zelf de beschikbare tijden opgeven, zodat klanten per dag direct de beschikbaarheid kunnen zien.

De website is gekoppeld aan Mailchimp. Hierdoor kunnen bezoekers zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief van Energetische Therapie Amsterdam.

Uiteraard is de website volledig responsive en geoptimaliseerd voor Google.