Project omschrijving

Gezinshuis Zwaagdijk is gevestigd in een grote woonboerderij in Zwaagdijk-Oost.

Erik en Joke hebben de boerderij gekocht met de ouders van Erik in 2000.

In 2016 hebben Erik en Joke de andere helft van de boerderij erbij gekocht, waardoor in de ene helft van de boerderij de jongens wonen en aan de andere kant het gezin van Erik en Joke. De woningen zijn gekoppeld zodat Erik en Joke ten alle tijden op de hoogte zijn van wat er speelt op de locatie.

De boerderij is ingericht in een huiselijke authentieke sfeer. De clienten hebben zeggenschap in de aankleding van de woonruimtes, bij aanschaf van nieuwe meubels of kleur van de ruimtes.

De boerderij staat aan de lintbebouwing van Zwaagdijk-Oost. Op korte afstand is er een winkelcentrum, waar degene die het kunnen zelfstandig of met begeleiding heen kunnen fietsen voor een boodschap.

Voor Gezinshuis Zwaagdijk hebben wij een logo en een informatieve website gerealiseerd.

Het logo bevat een geïllustreerde afbeelding van de woonboerderij van het gezinshuis. De blauwe kleur uit het logo komt ook terug op de website en in de website van de dagbesteding van Bohemien (bohemienmeubels.nl).

De website bevat diverse pagina’s met informatie over het huis zelf, de tuin, de voorzieningen en het ontstaan van het gezinshuis. Ook staan er enkele evenementen met foto’s daarvan op de website. Op de contactpagina staat een Google Maps kaart met de locatie van het gezinshuis en een contactformulier zodat bezoekers contact op kunnen nemen met Gezinshuis Zwaagdijk.