Project omschrijving

Joppe van Berkum Advies en Management levert diensten op het gebied van het verbeteren, vernieuwen en innoveren van organisaties. Met deze diensten richten zij zich op strategie implementatie voor hun klanten.

Joppe van Berkum Advies en Management helpt u met het duurzaam inbedden van verbetervermogen, met het uitvoeren van vernieuwingsprogramma’s en met het opzetten of stroomlijnen van uw innovatieproces.

Voor Joppe van Berkum Advies en Management hebben wij een tweetalige website gerealiseerd. De gehele website is zowel in het Nederlands als in het Engels te bekijken.

De website bevat diverse pagina’s, waaronder een projectpagina met daarop diverse projecten die zij hebben gerealiseerd. Ook staan er diverse referenties op de website en kunnen bezoekers middels een contactformulier contact met het bedrijf opnemen. Alles pagina’s zijn geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen en uiteraard is de website geheel responsive en dus ook geschikt voor kleinere schermen en mobiele apparaten.