Project omschrijving

Mokala Tours biedt verschillende (korte) tours in Afrika aan. Van safari tot een wijnproeverij, voor ieder wat wils.

Mokala Tours is opgericht door Stefan van der Neut, hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de reisindustrie. Het team van experts van Mokala Tours is erg zorgvuldig met het plannen van de tours. Zij zijn trots op de hoge eisen waaraan ze voldoen en op de hoge kwaliteit die ze halen.

Vanwege de hoge eisen die ze stellen aan hun medewerkers, selecteren ze alleen lokale leveranciers die vriendelijk, fatsoenlijk zijn en die veel lokale kennis hebben.

Voor Mokala Tours hebben wij een Engelstalige webshop ontwikkeld. De webshop maakt gebruik van het beheersysteem (CMS) WordPress in combinatie met WooCommerce. De betalingen op de website kunnen in zowel Euro’s als in Dollars gedaan worden. Via het eenvoudige reserveringssysteem kunnen klanten snel een tour reserveren en deze via vrijwel alle gangbare betaalmethoden afrekenen. Alle pagina’s op de website zijn geoptimaliseerd om zo goed mogelijk in Google gevonden te worden. De statistieken van de website zijn in het beheergedeelte van de website zichtbaar, zodat het aantal bezoekers van de website nauwkeurig bijgehouden kan worden.