Project omschrijving

Bij Nagelnieuw bij Chantal kunt u terecht voor verschillende dingen op het gebied van nagels. Daarbij werken zij met de verschillende methodes om de nagels te bevestigen, namelijk:

  • Gellak: Gellak is een lak op de natuurlijke nagel, welke ongeveer 3 tot 4 weken blijft zitten. Met dit product kan de eigen nagel niet verlengt worden.
  • Acryl is een product om de natuurlijke nagel te verstevigen en of te verlengen. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.
  • Een andere manier om de nagel te verlengen en te verstevigen is door gebruik te maken van gel. De gel is een stroperige substantie die uitgehard moet worden onder UV/Led licht.

Voor Nagelnieuw bij Chantal realiseerden wij een webshop op basis van WordPress en WooCommerce. Door gebruik te maken van WordPress in combinatie met WooCommerce is de website eenvoudig in gebruik voor de klant en zijn producten snel aan te passen en toe te voegen.

Op de homepagina worden onderaan de meest recente afbeeldingen van het Instagram account van het bedrijf getoond. Om bezoekers op de hoogte te houden van wat voor acties er zijn en de laatste nieuwtjes over het bedrijf is de webshop gekoppeld aan Mailchimp. Dit zorgt er voor dat klanten zich eenvoudig op de nieuwsbrief in kunnen schrijven.

Om reviews van klanten te verzamelen is er een koppeling met review website Trust Pilot gemaakt. Op de website zelf staan enkele links naar de review pagina van het bedrijf op de website van Trust Pilot en klanten ontvangen een week na een bestelling automatisch een e-mail met daarin de vraag om een beoordeling van het bedrijf achter te laten bij Trust Pilot.

Op de website is de mogelijkheid toegevoegd om cadeaubonnen te bestellen, zowel voor in de webshop als voor in de salon zelf.

De webshop is gekoppeld aan Google Analytics, zodat de klant de statistieken van alle producten en pagina’s kan bekijken en analyseren. De website is geheel volgens de laatste webstandaarden ontwikkelt en natuurlijk geheel responsive.