Project omschrijving

De Hawaiiaanse keuken is al een tijdje bezig Amerika aan het veroveren. Van oorsprong bowls met geneden, gemarineerde vis (Poké is Hawaiiaans voor snijden of hakken), overgewaaid naar Nederland ontstaan er nieuwe varianten.

Vanuit een Japanse sushi achtergrond, is Poké Enjoy het originele Hawaiiaanse gerecht gaan combineren met andere verse lokale producten. Zo stel je voor jezelf de perfecte combinatie samen op basis van rijst en sla, vis of vegetarisch, een mix-in van pittige saus of zachte Teriyaki en maak je het af met een finishing touch van sesam of masago.

Voor Poké Enjoy hebben wij een website op basis van het beheersysteem (CMS) WordPress ontwikkelt. Hierdoor zijn de teksten en afbeeldingen op de website gemakkelijk door de klant zelf aan te passen en kan de website ook snel en gemakkelijk uitgebreid worden indien dat nodig is.

De website bestaat uit meerdere pagina’s, waaronder een pagina met de menukaart. Deze pagina is in dezelfde opmaak als de menukaart in het restaurant zelf gemaakt om de vormgeving op een lijn te houden.

De contactpagina is voorzien van kaart van Google Maps, zodat bezoekers eenvoudig de locatie van het restaurant kunnen bekijken. Via diverse links is de website gekoppeld aan de bestel website Foodora, hierdoor kunnen eenvoudig bestellingen gedaan worden.