Project omschrijving

Het overkomt bijna iedereen wel eens: dat je niet goed in je vel zit, dat het leven zwaar voelt en je alles wat je moet doen als een berg ziet. Je probeert het zelf op te lossen, maar komt er niet goed uit en vindt het lastig er met een bekende over te praten. Toch heb je misschien wel de behoefte om het te delen, een klankbord te hebben. Dan kan het helpen er met een psycholoog over te praten, die luistert, niet oordeelt, maar wel met je meedenkt.

Zo iemand kan kan Psycholoog Anneke Betten voor u zijn. Zij kan naar bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving toe komen. Daar is het vaak makkelijker om over persoonlijke zaken te praten.

Ook wanneer u gezondheidsproblemen heeft, waardoor het moeilijk is om letterlijk de stap naar een psycholoog te maken, kan het fijn zijn als er iemand bij u thuis komt.

Anneke Betten is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en is gerechtigd het dienstmerk en de titel PSYCHOLOOG NIP te voeren.

Voor Anneke Betten realiseerden wij logo en een WordPress website die uit meerdere pagina’s bestaat. Het logo is geheel naar wens van de klant ontworpen. De kleuren uit het logo komen in de website terug om het logo en de website een geheel te laten vormen. Op de website worden alle diensten die zij aanbiedt beschreven. De website bevat een contactformulier zodat bezoekers eenvoudig contact met haar op kunnen nemen.