Project omschrijving

Gekwalificeerde engineers en installateurs van Sasburg Techniek ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren complete technische installaties voor de utiliteitsbouw met name gericht op de zorgsector. Te denken valt aan licht-, kracht-, brandmeld-, camera-, inbraak-, ontruiming-, telematica-, toegangscontrole-, verpleegoproepinstallaties. We zijn actief in nieuwbouw en renovatie van eenvoudige verbouwingen tot grootschalige en complexe projecten.

Sasburg Techniek wil geen traditionele installateur zijn, maar zich richten op het ontzorgen van een opdrachtgever. Wij willen vanuit een goede klantrelatie vroeg aan tafel zitten, meedenken en adviseren over totaal concepten.

Voor Sasburg Techniek hebben wij de verouderde website vernieuwd en omgezet naar WordPress. Hierdoor is de website makkelijker te beheren voor de klant en dynamischer geworden.

De website bevat onder andere project pagina’s van recent opgeleverde projecten, vacature’s pagina en een nieuwspagina . Ook bevat de website een contactpagina met daarop een Google Maps kaart met de locatie van het bedrijf.