Project omschrijving

Naast een fruit- en loonbedrijf is Schouten bomen & loonbedrijf de specialist in Nederland op het gebied van het (ver)planten van karakteristieke bomen. Ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin is bij hun in goede handen!

In hun prachtige showtuin in Abbekerk bieden zij een uniek assortiment oude fruitbomen (laagstam en hoogstam), notenbomen en volwassen sierbomen aan tegen een scherpe prijs. Alle bomen zijn direct uit voorraad leverbaar, het gehele jaar plantbaar in iedere grondsoort en u ontvangt zelfs 1 jaar garantie op uw aankoop!

De klantenkring van Schouten bomen & loonbedrijf bestaat uit particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen door heel Nederland.

Voor Schouten bomen & loonbedrijf hebben wij de website geheel vernieuwd. De website maakt nu gebruik van het beheersysteem (CMS) WordPress. Hierdoor kan de klant de website zelf eenvoudig onderhouden, afbeeldingen en teksten toevoegen/wijzigen en producten toevoegen aan het assortiment.

De website bevat een pagina waarop afbeeldingen staan van diverse projecten die Schouten bomen & loonbedrijf uitgevoerd heeft.

Ook is het gehele assortiment aan bomen op de website te bekijken. Op de productpagina’s staat bovenaan een link naar het offerteformulier, waar de gegevens van het product waar de klant meer informatie over wil hebben automatisch ingevuld worden. Hierdoor is het zeer eenvoudig voor klanten om een offerte aan te vragen. Alle pagina’s en afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor Google, waardoor ze zo goed mogelijk gevonden worden.