Website laten maken in HoornBent u op zoek naar een webdesigner uit of in de buurt van Hoorn? Of bent u toevallig kort geleden een bedrijf gestart in Hoorn en op zoek naar een bouwer voor uw website? PIM! Webdesign uit Hoorn biedt u graag zijn diensten aan!

Betaalbaar webdesign Hoorn

PIM! Webdesign ontwerpt en bouwt maatwerk websites voor bedrijven en particulieren in Hoorn.

Een goede website is meer dan alleen een mooi plaatje. Uw website vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij u past. Samen met u ontwerpt en realiseert PIM! Webdesign uw nieuwe website.

Wij bouwen perfecte websites met CMS voor uw bedrijf!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. PIM! Webdesign ontwikkelt zoekmachine vriendelijke websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines uw website goed kunnen vinden.

WordPress beheersysteem (CMS)

Uw nieuwe website is daarnaast eenvoudig te beheren via het WordPress beheersysteem (CMS). Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen. PIM! Webdesign ontwikkelt volgens de W3C webstandaarden en gebruikt altijd de nieuwste technieken.

Meer weten over PIM! Webdesign?

Wij werken aan projecten voor (kleine) bedrijven, particulieren en non-profit organisaties.
Meer weten over PIM! Webdesign?