Wilt u een professionele webshop laten maken? Dan bent u bij PIM! Webdesign aan het juiste adres. Wij maken professionele webshops vanaf €400,- met gebruiksvriendelijk beheersysteem. Hiervoor gebruiken wij WordPress in combinatie met WooCommerce. Door het gebruik van deze twee systemen is het eenvoudig om een blog en pagina’s aan uw webshop toe te voegen.
Een professionele webshop laten maken kan zeer snel en u kunt de webshop zelf onderhouden zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. De webshops die wij maken komen met gratis uitleg & handleiding en zijn gemakkelijk te beheren.

Bij ons kunt u een professionele webshop laten maken met Ideal, Paypal en Mollie als betaalmogelijkheden. Wij ontwerpen webshops die fraai worden vormgegeven en goed geoptimaliseerd worden voor goede zoekmachine resultaten. Ook kunnen wij maandelijks onderhoud uitvoeren en zorgen dat de webwinkel up-to-date blijft qua techniek en inhoud.

Webwinkel Woocommerce

Webwinkel backend

Woocommerce in het kort

Gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk en makkelijk uit te breiden

WooCommerce kan eenvoudig geïntegreerd worden in een bestaande WordPress website. Het beheerssysteem kan ook als stand-alone webshop worden geïnstalleerd in een nieuwe WordPress installatie. WooCommerce is net als WordPress zelf een zeer gebruiksvriendelijk systeem.

Bovendien biedt WooCommerce een goede basis voor een goed vindbare webshop, omdat de SEO voordelen van WordPress ook van toepassing zijn op uw WooCommerce webshop. Een ander voordeel van WooCommerce is het grote aantal beschikbare plugins gemak waarmee extra functionaliteiten aan het systeem zijn toe te voegen.

De voordelen van WooCommerce

  • De layout is geheel op maat te maken
  • WooCommerce is volledig geintegreerd in WordPress
  • WooCommerce biedt goede zoekmachine optimalisatie mogelijkheden
  • Makkelijk extra functionaliteiten toe te voegen
  • Veel betaalopties: WooCommerce wordt ondersteund door de belangrijkste betaalproviders
  • Gemakkelijke nieuwe producten en productcategorieën toevoegen
  • Goed voorraadbeheer mogelijk
  • Eenvoudig aanbiedingen instellen
  • Gemakkelijk kortingscodes instellen
  • Rapportages en statistieken via het dashboard

Voorbeeld project

Bracelets Bijoç

Bracelets Bijoç staat voor luxe handgemaakte armbanden van premium kwaliteit. Het materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld op deze kwaliteit. De sieraden van Bracelets Bijoç worden wereldwijd besteld en gedragen!

Voor Bracelets Bijç ontwikkelden wij een webshop. De website maakt gebruik van het WordPress beheersysteem in combinatie met WooCommerce en is geoptimaliseerd voor Google. Bij de webshop betalingsmethoden hebben we Ideal en bankoverschrijving.

FAQ items aan het laden...

Meer voorbeelden

Uiteraard hebben wij een aantal voorbeelden in ons portfolio. Neem eens een kijkje!

Wat kost het om een webshop te laten ontwikkelen?

U kunt al vanaf €400 een webshop door ons laten ontwikkelen. De exacte prijs wordt bepaald aan het aantal uren dat wij nodig hebben om uw webwinkel te realiseren. Wij hanteren hiervoor een eerlijke prijs en werken op een hoog tempo om uw webwinkel te realiseren.