Uw bestaande website omzetten naar WordPress is de ideale en betaalbare manier om uw verouderde of onhandelbare website nieuw leven in te blazen.

U heeft na het ombouwen een website met een vertrouwde uitstraling maar dan inclusief alle gebruiksvriendelijkheid en voordelen van WordPress. Een website bovendien, die weer jaren mee kan.

Dezelfde look & feel

De website krijgt dezelfde look & feel als uw ‘oude’ website. U verliest dus niets, maar krijgt er veel voor terug. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw website gelijk een nieuw ‘likje verf’ te geven.

Ook voor de vernieuwing van een bestaande WordPress website kunt u bij ons terecht.

Wordpress website bouwen

Waarom WordPress?

Open source

Dit betekend simpel gezegd dat de software gratis te downloaden en gebruiken is. Dit komt ten goede van innovatie en zorgt daarnaast voor een levendige community, wat als gevolg heeft dat waardevolle informatie voor iedereen beschikbaar is. Hoewel u de installatie misschien liever aan een professional over laat, is er ten alle tijde hulp via forums beschikbaar indien u hier later behoefte aan heeft.

Zoekmachine Vriendelijk

Zoekmachine Optimalisatie is het verbeteren van uw website voor zoekmachines om zodoende hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google op te komen. Hoewel dit een gebied is dat met de dag verandert, heeft WordPress een ‘schone code’ waardoor zoekmachines de website sneller zullen indexeren én hoger zullen waarderen.

Geschikt voor mobiel

Alle websites die we met WordPress maken, zijn responsive. Responsive wil zeggen dat je site zich aan ieder beeldscherm aan zal passen en daarmee op ieder apparaat goed leesbaar én bruikbaar is. Buiten het feit dat je de bezoekers van je website hiermee een plezier doet, en zelf een beter converterende website hebt – is het vanaf Mei 2015 haast een must omdat Google websites die niet responsive zijn lager in de zoekresultaten gaat laten opkomen.

Simpel CMS

We kiezen voornamelijk voor WordPress omdat het gebruikerspaneel, ook wel CMS (Content Management System) genoemd, zeer gebruiksvriendelijk is – zelfs als u geen ervaring heeft in het beheren van websites. Nieuwe content zoals artikelen, afbeeldingen of video’s zijn eenvoudig te uploaden. Als u om kunt gaan met Microsoft Word, kunt u hoogstwaarschijnlijk ook een WordPress website beheren.

Wat kost het om een website te laten omzetten naar WordPress?

De prijs wordt bepaald aan het aantal uren dat wij nodig hebben om uw website om te zetten naar WordPress. Wij hanteren hiervoor een eerlijke prijs en werken op een hoog tempo om uw website om te zetten naar WordPress.