Mogelijk heeft u een bestaande website die een aantal jaren geleden gemaakt is en u denkt er over deze website te laten vernieuwen. De website heeft goed gefunctioneerd, maar in een of meerdere opzichten begint hij minder te voldoen.

Het kunnen kleine dingen zijn, zoals het ontbreken van een contactformulier of Google Maps, maar ook grotere dingen zoals het ontbreken van een beheersysteem zoals WordPress. Misschien denkt u aan het toevoegen van een afdeling op de website met een blog of met recente projecten zodat de bezoeker beter geïnformeerd wordt over wat uw bedrijf op dit moment doet en kan.

Ook kan het zijn dat de algemene indruk niet meer up-to-date wordt gevonden, bijvoorbeeld door het kleine formaat of de vormgeving. Indien uw website nog niet mobielvriendelijk is kunnen wij de website vernieuwing voor u realiseren. Het is belangrijk dat uw website mobielvriendelijk is, want hierdoor komt uw website hoger in de mobiele zoekresultaten van Google.

Website vernieuwing voor en na

Voorbeeld project

Beautysalon Elegante

Beautysalon Elegante Doetinchem is een sfeervolle en rustgevende salon met heerlijk ontspannende muziek en lekkere geuren.

Voor Beautysalon Elegante vernieuwden wij hun bestaande website. De nieuwe website maakt gebruik van het WordPress beheersysteem en is geoptimaliseerd voor Google.

Voor en na vernieuwing website Beautysalon Elegante

Meer voorbeelden

Uiteraard hebben wij een aantal voorbeelden in ons portfolio. Neem eens een kijkje!

Wat kost het om een website te laten vernieuwen?

De kosten van het vernieuwen van uw website zijn afhankelijk van de complexiteit van een website. De prijs wordt bepaald aan het aantal uren dat wij nodig hebben om uw website aan te passen naar uw wens. Wij hanteren hiervoor een eerlijke prijs en werken op een hoog tempo om uw website te vernieuwen.