Wilt u uw Wix website om laten zetten naar WordPress omdat u tegen de limieten aan loopt of heeft u behoefte aan wat meer flexibiliteit? Of wilt u beter vindbaar worden in de zoekmachines?

Laat uw website dan omzetten naar WordPress. Het design van uw huidige website kan nagenoeg exact overgenomen worden inclusief alle inhoud.

De omzetting van uw website naar WordPress kan al binnen twee weken gerealiseerd worden. Tijdens een omzetting zal uw huidige website gewoon online blijven staan totdat de omzetting van uw Wix website naar WordPress gereed is. Hierdoor blijft uw website te allen tijde bereikbaar.

In tegenstelling tot Wix is het in WordPress wel mogelijk om eenvoudig van thema te wisselen zonder de inhoud opnieuw toe te moeten voegen. Ook is de broncode van WordPress aan te passen, zodat er ook custom code toegevoegd kan worden.

Voordelen WordPress

  • WordPress is gratis
  • Eenvoudig in gebruik. WordPress is erg gebruiksvriendelijk waardoor wijzigingen aan de website gemakkelijk te maken zijn.
  • Gemakkelijk uit te breiden. Er zijn heel erg veel plugins beschikbaar om de functionaliteiten van WordPress uit te breiden
  • Zoekmachine vriendelijk. WordPress websites zijn out-of-the-box al erg vriendelijk voor zoekmachines, met behulp van de plugin Yoast SEO is dat al helemaal het geval.
  • Wereldwijd beschikbaar. WordPress wordt wereldwijd op ongeveer 1/3 van alle websites in de wereld gebruikt, hierdoor is er zeer veel informatie over te vinden.
  • Veel updates. Regelmatig worden WordPress en de meeste plugins van updates voorzien met vernieuwingen, nieuwe functies, beveiligingsaanpassingen en meer.
Wix omzetten naar WordPress

Kosten Wix website om laten zetten naar WordPress

Hoeveel het exact kost om uw website om te zetten naar WordPress heeft onder andere te maken met het aantal pagina’s en de complexiteit van het ontwerp van uw Wix website. Neem contact op als u nog ergens vragen over heeft of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het omzetten van uw website van Wix naar WordPress.

Vrijblijvende offerte aanvragen