WordPress versie 4.2.3 is vanaf nu beschikbaar. Dit is een belangrijke beveiligingsupdate dus het wordt sterk aangeraden om naar deze versie te updaten.

Wat is er nieuw in WordPress verie 4.2.3?

WordPress 4.2.2 en alle eerdere versie zijn gevoelig voor een Cross-site scripting attack (XSS) beveiligingslek, waardoor gebruikers met een auteur of schrijver rol uw website kunnen misbruiken. Dit beveiligingslek is in versie 4.2.3 verholpen.

Ook is een lek gedicht waarbij een abonnee de mogelijkheid had een concept op te slaan via de ‘Eenvoudig een concept maken’ mogelijkheid.

Ook zijn er nog 20 andere bugs opgelost in deze release. Voor meer informatie kunt u bij de Release notes kijken.

Download WordPress 4.2.3 of ga naar uw Dashboard → Updates en klik op ‘Nu bijwerken’. Websites die gebruik maken van automatische updates van WordPress hoeven verder niets te doen om van de laatste versie gebruik te maken.

Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor uit handen nemen door middel van een onderhoudsabonnement.