WordPress versie 4.2.4 is vanaf nu beschikbaar. Dit is een belangrijke beveiligingsupdate dus het wordt sterk aangeraden om naar deze versie te updaten.

Wat is er nieuw in WordPress versie 4.2.4?

Deze versie van WordPress verhelpt 6 beveiligingsproblemen, waaronder een kwetsbaarheid voor een Cross-site scripting attack (XSS) en een kwetsbaarheid voor een SQL-injectie op uw website.

Ook biedt deze update een oplossing om een timing side-channel attack tegen te gaan. Dit zorgt er voor dat een aanvaller van uw website geen blogberichten kan vergrendelen zodat deze niet meer bewerkt kunnen worden.

Ook zijn er nog 4 andere bugs opgelost in deze release. Voor meer informatie kunt u bij de Release notes kijken.

Download WordPress 4.2.4 of ga naar uw Dashboard → Updates en klik op ‘Nu bijwerken’. Websites die gebruik maken van automatische updates van WordPress hoeven verder niets te doen om van de laatste versie gebruik te maken.

Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor uit handen nemen door middel van een onderhoudsabonnement.