WordPress versie 4.3.1 is vanaf nu beschikbaar. Dit is een belangrijke beveiligingsupdate dus het wordt sterk aangeraden om naar deze versie te updaten.

Wat is er nieuw in WordPress versie 4.3.1?

Deze versie van WordPress verhelpt 3 beveiligingsproblemen, waaronder twee kwetsbaarheden voor een Cross-site scripting attack (XSS) op uw website en een mogelijk probleem betreffende ongewenste bevoegdheden van gebruikers.

  • WordPress versie 4.3 en eerdere versies zijn voor kwetsbaar voor een Cross-site scripting attack tijdens het verwerken van shortcode tags.
  • Een andere Cross-site scripting attack kwetsbaarheid is gevonden in de gebruikerslijst tabel en opgelost
  • In bepaalde gevallen konden gebruikers zonder de juiste bevoegdheden privé berichten publiceren en sticky maken, dit is ook opgelost in deze update.

Ook zijn er nog 26 andere bugs opgelost in deze release. Voor meer informatie kunt u bij de Release notes kijken.

Download WordPress 4.3.1 of ga naar uw Dashboard → Updates en klik op ‘Nu bijwerken’. Websites die gebruik maken van automatische updates van WordPress hoeven verder niets te doen om van de laatste versie gebruik te maken.

Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor uit handen nemen door middel van een onderhoudsabonnement.