WordPress versie 4.3 is vanaf nu beschikbaar. Dit is een grote update en maakt het nog makkelijker om de content en de vormgeving van uw site aan te passen.

Wat is er nieuw in WordPress versie 4.3?


Opmaak snelkoppelingen

Het schrijven van berichten is nog sneller geworden met de nieuwe opmaak snelkoppelingen in WordPress 4.3. Maak gebruik van sterretjes om lijsten te krijgen en cijfer symbolen voor titels. Niets haalt u meer uit uw schrijversritme; uw tekst ziet er fantastisch uit met een * en een #.

Site iconen

Favicons presenteren uw site in tabbladen van browsers, in bookmark menu’s en op het homescherm van uw mobiele apparaat. Voeg een unieke favicon toe via de Customizer; het zal zelfs blijven staan wanneer u wisselt van thema.

Betere wachtwoorden

Houdt uw site nog veiliger met de door WordPress verbeterde aanpak voor wachtwoorden. In plaats van het ontvangen van wachtwoorden via de e-mail, ontvangt u nu een ‘wachtwoord reset’-link. Wanneer nieuwe gebruikers toegevoegd worden aan de site of wanneer een gebruikersprofiel wordt bewerkt zal WordPress automatisch een veilig wachtwoord genereren.

Menu’s in de Customizer

Menu maken, bijwerken en toewijzen terwijl u een voorbeeld ziet in de Customizer. Het gestroomlijnde Customizer ontwerp zorgt voor een mobielvriendelijke en toegankelijke gebruikersomgeving.

Overige verbeteringen

Ook zorgt WordPress 4.3 voor een soepelere admin ervaring door een verbeterde weergave op mobiele apparaten.
De reacties op pagina’s zijn in deze versie van WordPress standaard uitgeschakeld, zodat de discussie zich voortaan op de juiste plek plaats vind; bij blogberichten. Ook is er een speciale link in de toolbar toegevoegd, zodat je met deze link uw website snel kunt aanpassen.

Ook zijn er nog enkele andere kleine verbeteringen in deze versie doorgevoerd. Voor meer informatie kunt u bij de Release notes kijken.

Download WordPress 4.3 of ga naar uw Dashboard → Updates en klik op ‘Nu bijwerken’.

Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor uit handen nemen door middel van een onderhoudsabonnement.