WordPress versie 4.4.2 is vanaf nu beschikbaar. Dit is een belangrijke beveiligingsupdate dus het wordt sterk aangeraden om naar deze versie te updaten.

Wat is er nieuw in WordPress versie 4.4.2?

WordPress versie 4.4.1 en 4.4 bevatten twee kwetsbaarheden die met WordPress versie 4.4.2 verholpen zijn. Een zogenaamde SSRF (Server Side Request Forgery Vulnerability) voor bepaalde lokale URL’s en een kwetsbaarheid voor een open redirection aanval.

Verder zijn er nog 17 andere bugs die in versie 4.4 en 4.4.1 zaten opgelost in deze release. Voor meer informatie kunt u bij de Release notes kijken.

Download WordPress 4.4.2 of ga naar uw Dashboard → Updates en klik op ‘Nu bijwerken’. Websites die gebruik maken van automatische updates van WordPress hoeven verder niets te doen om van de laatste versie gebruik te maken.

Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor uit handen nemen door middel van een onderhoudsabonnement.