WordPress versie 4.4 is uit!

//WordPress versie 4.4 is uit!

WordPress versie 4.4 is uit!

WordPress versie 4.4 is nu beschikbaar. De nieuwe versie draagt de naam van de op 25-jarige leeftijd overleden jazztrompettist Clifford Brown. WordPress 4.4 beschikt over een nieuw standaard thema Twenty Sixteen, schaalbare afbeeldingen en ondersteuning voor oEmbed.

Wat is er nieuw in WordPress versie 4.4?

Schaalbare afbeeldingen

WordPress gaat nu slimmer om met de afmetingen van afbeeldingen, zodat ze perfect weergegeven worden op alle apparaten. Je hoeft daar zelf niks voor aan passen, het werkt gewoon.

Berichten invoegen

Het is nu mogelijk om WordPress berichten in te voegen op andere sites, zelfs op andere WordPress sites. Plak eenvoudig de bericht URL en je ziet direct een voorbeeld met titel, samenvatting en uitgelichte afbeelding.
Ook is het nu mogelijk om eenvoudig berichten van Cloudup, Reddit, ReverbNation, Speaker Deck, en VideoPress in WordPress in te voegen.

Onder de motorkap

Onder de motorkap zijn ook nog wat verbeteringen aan WordPress gemaakt. De REST API stelt ontwikkelaars in staat om eenvoudig van die API gebruik te maken binnen WordPress. Ook zijn er nog enkele andere kleine verbeteringen in deze versie doorgevoerd. Voor meer informatie kunt u bij de Release notes kijken.

Download WordPress 4.43 of ga naar uw Dashboard → Updates en klik op ‘Nu bijwerken’.

Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor uit handen nemen door middel van een onderhoudsabonnement.

Door |2015-12-10T15:54:20+00:0010 december, 2015|WordPress|2 Reacties

Over de auteur:

Pim Wijbenga is eigenaar van het internetbedrijf PIM! Webdesign. Hij ontwikkelt responsive websites en webshops door gebruik te maken van het beheersysteem (CMS) WordPress.

2 Comments

  1. Marloes 28 december 2015 om 19:51 - Antwoorden

    Top artikel! En de update ziet er geweldig uit.

    • Pim 29 december 2015 om 11:42 - Antwoorden

      Bedankt! Wij zijn ook erg tevreden met deze nieuwe versie van WordPress.

Geef een reactie